032/346-280


D.O.O. ”MM GOLD TRAVEL AGENCY”, Čačak, 01.08.2020.g. donosi

O D L U K U


Poštovani putnici, obaveštavamo Vas da turistička agencija “MM GOLD TRAVEL AGENCY” sva ugovorena putovanja za Grčku do kraja letnje sezone 2020 godine zbog nemogućnosti ispunjenja OTKAZUJE.

Za putnike koji su ugovorili turistička putovanja u prethodnom periodu, a nisu ih iskoristili usled vanrednog stanja ili žele da otkažu putovanje za 2020. godinu, važi Uredba o ponudi zamenskog putovanja za putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti Covid-19, koja je usvojena od strane Republike Srbije 30.04.2020.g.(Sl. Glasnik: 63/2020).

Iako je i dalje u toku usaglašavanje neophodnih procedura, ono što znamo jeste da postoji mogućnost izdavanja potvrda o zamenskom putovanju, u skladu sa članom 3. gore pomenute Uredbe, zahvaljujući kojoj će putnici moći da otputuju do 31.12.2021. godine, pri čemu se cena zamenskog putovanja umanjuje za uplaćeni iznos na ime nerealizovanog putovanja. U slučaju da do tog datuma iz bilo kog razloga ne iskoriste zamensko putovanje, putnicima će biti vraćen uplaćeni novčani iznos najkasnije do 14.01.2022. godine, shodno članu 5. gore pomenute Uredbe.

Radno vreme agencuje je od 08.00-12.00h svakim radnim danom dok su subota i nedelja neradni dani.
Za više informacija i dalje koristimo brojeve telefona 032-346-280 i 032-347-402 kao i e-mail adresu:
mmgoldta@gmail.com

U nadi i iščekivanju novih putovanja zahvaljujemo se našim putnicima na strpljenju i razumevanje ovih okolnosti a naša agencija sa posebnom pažnjom prati situaciju i ukoliko se stvore uslovi za nesmetanu realizaciju autobuskih aranžmana,agencija će objaviti nove programe putovanja sa novim cenovnicima, a o čemu ćemo Vas blagovremeno obaveštavati.

Milka Čolaković, odgovorno lice

:P

:P

:P

:P

:P

:P

:P

:P

Statistika Posećenosti

Ukupno: 630  

Danas:   64  

Juče:   135

Linkovi

 
 
Letovanje - Grčka - Nea Vrasna 2020.

HOTEL UN BEL POSTO – Nea Vrasna


NEA VRASNA – HOTEL UN BEL POSTO: Vrlo luksuzno opremljen hotel koji se nalazi na samoj plaži. Hotel u svom sastavu ima restoran, kafe bar, i hotelsku plažu gde su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela uz konzumaciju jednog pića. Hotel ima dvokrevetne i trokrevetne apartmane tipa studija, moderno opremljene (kuhinja, TWC, TV, terasa, A/C). Klima je besplatna za sve dane boravka. Hotel ima recepciju i lift. ( www.unbelposto.gr )

 

 

 

 

 

 

 

 

CENOVNIK U PDF FORMATU

OPIS SMEŠTAJA: Hotel poseduje kompletno opremljena 1/2 (francuski ležaj) i 1/3 studia (francuski i standardni ležaj). Svaki studio ima u istoj prostoriji deo za spavanje i kuhinjsku nišu (rešo, apirator, frižider), terasu, kupatilo, klima uređaj). Korišćenje klima uredjaja - GRATIS!!!!!

U CENU JE URAČUNATO:
Najam studia za smenu iz tabele po osobi + prevoz na datoj relaciji po osobi za 9 noći / 10 dana odnosno 10 noći / 11 dana

U CENU NIJE URAČUNATO:
  *Obavezno putno zdravstveno osiguranje: EUR 1 dnevno po osobi (za decu do 18 godina EUR 0,50; za osobe preko 70 g.-EUR 2)
* Korišćenje klima uređaja – GRATIS, za sve dane boravka!!!!!
* Boravišna taksa (0,5 eur po danu,po smeštajnoj jedinici) koja se plaća na licu mesta
* Individualni troškovi putnika koji nisu programom predviđeni

PROGRAM PUTOVANJA:
1 dan: Polazak u večernjim satima
2dan: Dolazak u izabrano mesto, SMEŠTAJ U STUDIA POSLE 14 ČASOVA (ILI KASNIJE ZBOG OBAVEZE POŠTOVANJA NEOPHODNIH BEZBEDNOSNIH I ZDRAVSTVENIH PROTOKOLA U CILJU ZAŠTITE OD INFEKCIJE VIRUSOM COVID-19 A KOJE SE ODNOSE NA ČIŠĆENJE, DEZINFEKCIJU I PRIPREMU OBJEKTA KAKO BI SE GOSTI OSEĆALI PRIJATNO I BEZBEDNO TOKOM BORAVKA) !!!!!
2 – 10/11dan: Boravak u letovalištu
11/12/dan: Napuštanje studia u 8h ujutru.Polazak za Srbiju u popodnevnim satima ili po satnici utvrđenoj u ranim jutarnjim satima,na dan polaska grupe,a koja će biti saopštena od strane predstavnika agencije ili okačena na oglasnoj tabli u objektu

DOPLATE I POPUSTI:
Dete koje koristi sopstveni ležaj plaća 100% cenu aranžmana i ima svoje sedište u autobusu
Dete 0-2 godine u pratnji dve odrasle osobe – GRATIS (nema sedište u autobusu)
Dete od 2-10 godina koje deli ležaj sa odraslom osobom plaća samo prevoz – 50 EUR
2 dece od 2 – 10 godina koja koriste zajednički ležaj: 1 dete plaća 100% a drugo samo cenu dečje povratne karte ( 50 eur)
Doplata za jednokrevetnu sobu je 80% i putnik koristi jedno sedište u autobusu
Prevoz bez korišćenja aranžmana: Povratna karta 60 EUR za odrasle a 50EUR za decu. Cena karte u jednom pravcu 40 EUR za odrasle a 30 EUR za decu
Kod spajanja dve smene cena se umanjuje 20 EUR po plativom ležaju sem za smene označene* i putnik koristi jedno sedište u autobusu
Polazak autobusa je iz Čačka
Doplata za polazak iz Kragujevca 10 EUR po osobi u centralnoj sezoni a za smene označene * polazak je iz Mrčajevaca
Doplata za prva tri reda sedišta u autobusu ili sedišta sa određenim brojem iznosi 20 EUR po osobi ukoliko su tražena sedišta slobodna u trenutku rezervcije.Agencija pravi raspored sedenja dan pre polaska a po osnovu dobijenih informacija o starosti putnika,o putnicima sa posebnim potrebama,putnicima kojima je tokom putovanja potrebna asistencija od strane pratioca i vozača,porodicama sa malom decom....

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate!

NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije 30% od cene aranžmana, a preostali iznos u jednakim mesečnim ratama do polaska ili 15 dana pre početka putovanja deponovanjem čekova građana datumiranim do 15. decembra 2020.g. uz uvećanje od 5% na ostatak duga i kreditima poslovnih banaka na osnovu profakture koja mora biti realizovana najkasnije 7 dana od datuma izdavanja.
Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u objavljenom cenovniku.Putnici koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u važećem cenovniku,nemaju pravo potraživanja nadoknade na ime nastale razlike u ceni.

NAPOMENE:
* Preporučuje se putnicima da blagovremeno pribave nove biometrijske pasoše i provere važnost putnih dokumena svoje maloletne dece
* Maloletnim licima za putovanje u inostranstvo je potrebna saglasnost oba roditelja ili staratelja ukoliko putuju u pratnji trećih lica ili jednog roditelja ili staratelja koji ne putuje sa sa maloletnim detetom.Saglasnost mora biti overena i lični je dokumenat putnika.
* Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni valjanost putnih i drugih isprava i ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU
* Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na početak smeštaja (datumi iz tabele).
* Proveriti u agenciji tačno vreme i mesto polaska autobusa 2 dana ranije.
* Vrsta prevoza: autobus, mini bus, kombi ili putnički auto u slučaju transfera.
* Putnici su dužni da vode računa o svom prtljagu i da ga sami nose do smeštajne jedinice ili prevoznog sredstva
* Ukoliko je putniku prilikom rezervacije i potpisivanja ugovora dodeljena smestajna jedinica sa većim brojem ležaja nego što je prijavljeno putnika,agencija ima pravo da prilikom smeštaja izvrši zamenu studia i putnika smesti u studio sa pripadajućim brojem ležaja u okviru istog objekta.
* Ukoliko putnik želi da rezerviše određeni studio gde bi imao veći broj kreveta nego što je navedeno putnika,plaća cenu studia po strukturi
* Studia se čiste prilikom smene grupa putnika a posteljina se menja jednom u toku boravka.
* Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni svojih smeštajnih jedinica i da sami pribave sredstva za čišćenje istih.Posteljinu,koja ce biti upakovana u higijenske kese i ostavljena na recepciji, putnici menjaju sami,petog dana boravka.Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjama sa standardnom opremom i potrebnim priborom(količina i broj sitnog inventara zavise od veličine studia i broja ležaja).

U OBJEKTIMA NEMA PEŠKIRA!!!

* Svi objekti poseduju besplatan WI-FI ali agencija ne garantuje brzinu interneta i ne snosi odgovornost za bilo kakve tehničke smetnje koje mogu nastati u toku boravka putnika u izabranom objektu

Cenovnik je sastavni deo kataloga GRČKA LETO 2020

OPISI HOTELA / APARTMANA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA.

MOLIMO PUTNIKE DA BLAGOVREMENO PRIBAVE BIOMETRIJSKE PASOŠE ČIJA VAŽNOST TREBA DA BUDE MINIMUM 3 MESECA OD DATUMA POVRATKA SA PUTOVANJA!!!!!

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja i posebne napomene organizatora putovanja TA MM GOLD Travel Agency Čačak, licenca OTP 31/2020,kategorija licence A 25,od 29.01.2020.g.

 
 
 

+381 (0)32/346-280                ''MM GOLD'' TRAVEL AGENCY - ZA SVAKO GODIŠNJE DOBA


 

© Agencija Autentik