032/346-280


D.O.O. ”MM GOLD TRAVEL AGENCY”, Čačak, 01.08.2020.g. donosi

O D L U K U


Poštovani putnici, obaveštavamo Vas da turistička agencija “MM GOLD TRAVEL AGENCY” sva ugovorena putovanja za Grčku do kraja letnje sezone 2020 godine zbog nemogućnosti ispunjenja OTKAZUJE.

Za putnike koji su ugovorili turistička putovanja u prethodnom periodu, a nisu ih iskoristili usled vanrednog stanja ili žele da otkažu putovanje za 2020. godinu, važi Uredba o ponudi zamenskog putovanja za putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti Covid-19, koja je usvojena od strane Republike Srbije 30.04.2020.g.(Sl. Glasnik: 63/2020).

Iako je i dalje u toku usaglašavanje neophodnih procedura, ono što znamo jeste da postoji mogućnost izdavanja potvrda o zamenskom putovanju, u skladu sa članom 3. gore pomenute Uredbe, zahvaljujući kojoj će putnici moći da otputuju do 31.12.2021. godine, pri čemu se cena zamenskog putovanja umanjuje za uplaćeni iznos na ime nerealizovanog putovanja. U slučaju da do tog datuma iz bilo kog razloga ne iskoriste zamensko putovanje, putnicima će biti vraćen uplaćeni novčani iznos najkasnije do 14.01.2022. godine, shodno članu 5. gore pomenute Uredbe.

Radno vreme agencuje je od 08.00-12.00h svakim radnim danom dok su subota i nedelja neradni dani.
Za više informacija i dalje koristimo brojeve telefona 032-346-280 i 032-347-402 kao i e-mail adresu:
mmgoldta@gmail.com

U nadi i iščekivanju novih putovanja zahvaljujemo se našim putnicima na strpljenju i razumevanje ovih okolnosti a naša agencija sa posebnom pažnjom prati situaciju i ukoliko se stvore uslovi za nesmetanu realizaciju autobuskih aranžmana,agencija će objaviti nove programe putovanja sa novim cenovnicima, a o čemu ćemo Vas blagovremeno obaveštavati.

Milka Čolaković, odgovorno lice

:P

:P

:P

:P

:P

:P

:P

:P

Statistika Posećenosti

Ukupno: 632  

Danas:   66  

Juče:   135

Linkovi

 
 
Izlet - Stanišići

 

STANIŠIĆI
POLASCI: 28.06 / 05.07 / 16.08 / 13.09.2020.g.

(NA ZAHTEV VEĆE GRUPE PUTNIKA, MOGUĆE JE ORGANIZOVANJE IZLETA U DRUGOM TERMINU!!!!)

Sastanak grupe ispred Osnovne škole “Vuk Karadžić“ u 6:00 h. Svraćanje u Banju Vrujci radi pauze i individualnog razgledanja. Nastavak puta do manastira Kaona, poseta manastiru i odlazak preko Šapca i Bogatića do Bijeljine. Svraćanje u Bijeljinu i poseta manastiru Svetog Vasilija Ostroškog. U Hramu se ispred oltara nalazi pokrov svetih moštiju Svetog Vasilija Ostroškog i deo moštiju Svetog Sisoja Velikog. Posebna vrednost manastirske crkve je kopija čudotvorne ikone Trojeručice koja je dar Hilandarskog manastira. Odlazak do etno sela "Stanišići". Etno selo "Stanišići", izvan sadašnjeg vremena i prostora, vraća nas precima i prirodi i budi u nama divljenje prema jednostavnosti nekadašnjeg načina života.

Po dolasku razgledanje i obilazak etno sela. Selo čine vodenice, mljekarnik, kovačnica, kameni bunar, ambar i autentične drvene kuće, sa prikazom pokućstva i narodnih nošnji. Vreme za ručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak puta za Banju Koviljaču gde je planirano kraće zadržavanje radi individualnog razgledanja. Ukoliko vremenski uslovi to dozvole moguć je obilazak Sokograda koji se nalazi u neposrednoj blizini Ljubovije. Nastavak puta niz Drinu preko Kadinjače. Dolazak u Čačak u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA: 1700,00 din

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
prevoz autobusom visoke turističke klase (A/C, DVD, AUDIO)
licenciranog pratioca tokom celog putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- putno zdravstveno osiguranje u iznosu od 200,00
- individualni troskovi putnika

NAPOMENA:
Za ulaz u BiH je obavezno poneti novu ličnu kartu ili crveni biometrijski pasoš
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti

USLOVI PLAĆANJA:
2 MESEČNE RATE, ISPLATA DO POLASKA

MOLIMO PUTNIKE DA BLAGOVREMENO PRIBAVE NOVE BIOMETRIJSKE PASOŠE!!!

VAŽNOST PASOŠA 3 MESECA OD DATUMA POVRATKA SA PUTOVANJA!!!

Uz ovo putovanje važe Opšti uslovi organizatora putovanja, turističke agencije “MM GOLD TRAVEL AGENCY” Čačak, licenca OTP 31/2020, kategorija licence A 25, od 29.01.2020.g.

>>> PROGRAM U PDF FORMATU

 
 
 

+381 (0)32/346-280                ''MM GOLD'' TRAVEL AGENCY - ZA SVAKO GODIŠNJE DOBA


 

© Agencija Autentik