032/346-280


D.O.O. ”MM GOLD TRAVEL AGENCY”, Čačak, 01.08.2020.g. donosi

O D L U K U


Poštovani putnici, obaveštavamo Vas da turistička agencija “MM GOLD TRAVEL AGENCY” sva ugovorena putovanja za Grčku do kraja letnje sezone 2020 godine zbog nemogućnosti ispunjenja OTKAZUJE.

Za putnike koji su ugovorili turistička putovanja u prethodnom periodu, a nisu ih iskoristili usled vanrednog stanja ili žele da otkažu putovanje za 2020. godinu, važi Uredba o ponudi zamenskog putovanja za putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti Covid-19, koja je usvojena od strane Republike Srbije 30.04.2020.g.(Sl. Glasnik: 63/2020).

Iako je i dalje u toku usaglašavanje neophodnih procedura, ono što znamo jeste da postoji mogućnost izdavanja potvrda o zamenskom putovanju, u skladu sa članom 3. gore pomenute Uredbe, zahvaljujući kojoj će putnici moći da otputuju do 31.12.2021. godine, pri čemu se cena zamenskog putovanja umanjuje za uplaćeni iznos na ime nerealizovanog putovanja. U slučaju da do tog datuma iz bilo kog razloga ne iskoriste zamensko putovanje, putnicima će biti vraćen uplaćeni novčani iznos najkasnije do 14.01.2022. godine, shodno članu 5. gore pomenute Uredbe.

Radno vreme agencuje je od 08.00-12.00h svakim radnim danom dok su subota i nedelja neradni dani.
Za više informacija i dalje koristimo brojeve telefona 032-346-280 i 032-347-402 kao i e-mail adresu:
mmgoldta@gmail.com

U nadi i iščekivanju novih putovanja zahvaljujemo se našim putnicima na strpljenju i razumevanje ovih okolnosti a naša agencija sa posebnom pažnjom prati situaciju i ukoliko se stvore uslovi za nesmetanu realizaciju autobuskih aranžmana,agencija će objaviti nove programe putovanja sa novim cenovnicima, a o čemu ćemo Vas blagovremeno obaveštavati.

Milka Čolaković, odgovorno lice

:P

:P

:P

:P

:P

:P

:P

:P

Statistika Posećenosti

Ukupno: 639  

Danas:   73  

Juče:   135

Linkovi

 
 
Izlet - Sarajevo

 

SARAJEVO

POLASCI: 27.06 / 04.07 / 15.08 / 12.09.2020.g.
(NA ZAHTEV VEĆE GRUPE PUTNIKA, MOGUĆE JE ORGANIZOVANJE IZLETA U DRUGOM TERMINU!!!!)


Asocijacija na ovaj grad sa najvećim srcem na Balkanu, obično su muzika i raja. Behar što je jednom Bosnom probeharao, Miljacka što tiho teče i uvek isto pitanje – jel Sarajevo gdje je nekad bilo… A onda Trebević, Bjelašnica, Igman i Jahorina koje štite ovaj večni grad i čuvaju njegovu dušu zbog koje su ga umetnici oduvek najviše voleli i stvarali svoja velika dela na obe obale Miljacke… Grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i sarajevskim ćevapima, pitama ispod sača, baklavama…

Polazak iz Čačka sa poligona kod OŠ “Vuk Karadžić” u 5 časova. Putovanje preko Užica i Mokre Gore do Višegrada gde je predviđena kraća pauza za obilazak i fotografisanje ćuprije na Drini koja je ušla u Svetsku baštinu spomenika kulture i nalazi se pod zaštitom UNESKO-a. Nastavak puta ka Sarajevu, preko Romanije. Dolazak u Sarajevo. Panoramsko razgledanje Sarajeva, u pratnji lokalnog vodiča i pešačka tura tokom koje će se obići: GRADSKA VIJEĆNICA, BAŠ ČARŠIJA, BEGOVA DžAMIJA, SKENDERIJA, SABORNA CRKVA, KATEDRALA. Slobodno vreme u centru na BAŠ ČARŠIJI. Fakultativno odlazak na Vrelo Bosne(minimum 20 putnika), poznate turističke atrakcije i izletišta. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima i svraćanje u Andrićgrad gde je predviđena kraća pauza za obilazak novoizgrađenog grada uz predah i osveženje u nekom od kafića ili restorana. Nastavak putovanja ka Srbiji. Dolazak u Čačak oko / posle ponoći.

Cena aranžmana po osobi: 1800,00 din


ARANŽMAN OBUHVATA:
- Prevoz vanlinijskim turističkim autobusom (A/C, AUDIO, DVD) prema programu putovanja
- Razgledanje i obilazak prema programu
- Usluge pratioca grupe tokom putovanja
- Usluge lokalnog vodfiča u Sarajevu
- Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- OBAVEZNO međunarodno zdravstveno osiguranje 200 ,00
- Individualni troškovi putnika koji programom nisu obuhvaćeni
- Fakultativni izlet na Vrelo Bosne-5€ (min.20 osoba)

NAČIN PLAĆANJA:
- Za ulazak u Bosnu i Hercegovinu nije potrebna viza ali je obavezno poneti važeću biometrijsku ličnu kartu ili važeći biometrijski pasoš. Za maloletne osobe potrebni su važeći biometrijski pasoš i overena saglasnost roditelja koji nije u pratnji deteta
- Planirane pauze na oko 3-4 sata ili po potrebi. Organizator putovanja zadržava pravo da izmeni redosled izvođenja programa u zavisnosti od uslova na lokalitetetima koji se ne mogu unapred predvideti
- Rok za otkazivanje aranžmana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre početka putovanja
- Kalkulacija rađena na bazi minimum 40 putnika

NAČIN PLAĆANJA: 50% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre započinjanja putovanja

MOLIMO PUTNIKE DA BLAGOVREMENO PRIBAVE NOVE BIOMETRIJSKE PASOŠE!!!

VAŽNOST PASOŠA 3 MESECA OD DATUMA POVRATKA SA PUTOVANJA!!!!

Uz ovo putovanje važe Opšti uslovi organizatora putovanja, turističke agencije “MM GOLD TRAVEL AGENCY” Čačak, licenca OTP 31/2020, kategorija licence A 25, od 29.01.2020.g.

>>> PROGRAM U PDF FORMATU

 

 
 
 

+381 (0)32/346-280                ''MM GOLD'' TRAVEL AGENCY - ZA SVAKO GODIŠNJE DOBA


 

© Agencija Autentik